16. februar 2011

Color the world!!

Jeg synes det er så nydelige farger på de nye glitterlim-tubene til Emilie!! Så da måtte vi bare knipse litt da :) Emilie er like ivrig på å ta bilder som meg.Kanskje jeg viser dere noen av Emilie sine bilder etterhvert, men må spørre om lov først!! Her er ett av bildene jeg tok.

12 kommentarer:

 1. så vakre farger! liker metalliske farger :)

  SvarSlett
 2. Ja, helt enig med deg. Dette var vakre pastellfarger. Lekkert bilde!

  SvarSlett
 3. //Hihi, ja :-) Tusen takk!

  Fine farger, ja!

  SvarSlett
 4. Så kult bilde! Skulle ønske jeg var like kreativ.. Det er en kunst å se motiver! :-))

  SvarSlett
 5. Stilig bilde, nydlige farger!

  SvarSlett
 6. så stilig, fine farger, ja! :)

  SvarSlett
 7. // Jo, det synes jeg også! :-)

  Ha en fin helg du også!

  SvarSlett
 8. Enkelt, rent og pent - likte dette:)

  *godhelgkos*

  SvarSlett
 9. Hei!
  Jeg ser du lurer på hvordan Himmelsk og Mandagstema fungerer:)
  Hver mandag morgen legger jeg ut et nytt ord eller tema for den ukes Mandagstema. Da kan du sette deg på listen hele den uken frem til søndag kveld. Bildet/ bildene du legger ut må være dine egne eller du må ha fått tillatelse av den som har tatt dem til å bruke dem. Hvordan du tenker angående tema eller hvordan du løser det, er helt opp til deg, men naturligvis ikke av noe støtende innhold. Her er altså ikke noe fasit!
  Nytt himmelsk innlegg blir lagt ut hver fredag morgen og da kan du sette deg på listen frem til torsdag kveld - og så nytt innlegg dagen etter..
  Men mitt inntrykk er at man får lettest besøk på bloggen om man poster sitt innlegg og skriver seg på listen den dagen jeg lager ny post på min blogg. De beste dagene for å få besøk på sitt mandagstema, er mandag/tirsdag og for himmelsk er det kanskje best å poste fredag eller i løpet av helgen.
  Når det gjelder det himmelske innlegget, skal det inneholde et eller flere bilder av himmelen, om det så er bare en liten flik av den man kan se på bilde:) Og naturligvis gjelder reglene for opphavsretten her også!
  Håper å se deg på mandagtsema og/eller himmelsk snart da!!

  SvarSlett