Fotoutstyr

Her kommer bilder og litt info om fotoutstyret mitt!! Synes ikke jeg har så mye enda, men det er en grei start!!

Kameraet mitt:
Jeg startet med olympus (tror jeg...) i 2001. Husker ikke hvilket, men var et greit kamera som gikk fryktelig tregt etterhvert! I 2005 kjøpte vi nytt kamera. Da ble det Canon Eos 300d. Var kjempefornøyd med det kameraet i forhold til pris. I 2009 klikka det kameraet mens vi var på Kypros og det var ikke gøy. Var så fornøyd med Canon at vi kjøpte Canon Eos 450d. Blir jeg rik en gang, kommer jeg nok til å kjøpe et dyrere kamera, men er veldig fornøyd med det jeg har!

Canon EOS 450d:

Objektiv:
Nå har jeg 4 objektiv, men bruker bare 3 av dem. Det ene er kitlinsa til det gamle canon-kameraet!! Disse har jeg nå:

Canon efs 18-55 mm IS: Synes dette er et helt greit objektiv, men det er ikke spesielt lyssterkt. Er det litt mørkt bruker jeg 50mm..

Canon ef 50mm 1,8 ||: Dette objektivet er nesten helt nytt. Kjøpte det etter jul, men har fått prøvd det litt og så langt er jeg veldig fornøyd. Kommer til å bytte det ut med et 50mm 1,4 etterhvert som jeg får råd fordi jeg har hørt det skal være bedre.
Tamron 90 mm macro: Dette er det nyeste objektiver mitt, og jeg er kjempefornøyd med det. Eneste minus så langt er at det ikke er bildestabilisator på det. Men, de fleste macro-bilder tar jeg utendørs uansett så da gjør det ikke så mye.
 

Sigma 70-300 mm APO: Liker veldig godt dette objektivet fordi jeg kan zoome ganske mye med det. Litt tungvindt å bytte mellom objektivene, så kunne tenkt meg et 18-300 egentelig.
Ekstern blitz:

Sigma EF-500 DG Super:

Kamerastativ:

Hama traveller mini pro: Fikk denne til jul og er så langt superfornøyd med det. Har brukt den mye!
Gorilla pod:

Kameraveske/sekk

Lowepro flipside 300: Denne sekken er jeg  utrolig fornøyd med. Digger inndelinga inni også trenger jeg ikke ta av hele sekken for å ta ut kameraet. Åpningen er på innsiden så jeg bare vrir sekken over på magen og åpner og vrir sekken tilbake på plass!! Genialt!!