30. mars 2011

Gåsunger

Jeg og Emilie var på fototur etter barnehagen en dag. Hun er like fotointeressert som meg så vi knipset vilt på turen. Her er noen søte gåsunger vi fant. Er det noe som kjennetener våren for meg så er det gåsunger og hestehov. I dag fant jeg faktisk vårens første hestehov. Stakkars sto der, helt inntil veggen og prøvde å holde seg unna snøen... Tror faktisk dette er det seneste jeg har funnet vårens første hestehov siden jeg flytta til Trondheim for 8 år siden. Desverre hadde jeg ikke med kamera, men her er i hvertfall gåsungene :)

11 kommentarer:

 1. Sv. Tusen takk for kommentaren på min blogg :) Du ble faktisk kommentar nr. 10000 :)

  SvarSlett
 2. Kjenner lukten av vår helt hit!!
  Synd du ikke hadde med kamera, kjenner det tirrer med hestehov nå! :D

  SvarSlett
 3. Her på øya utenfor har jeg alldeles ikke sett snurten av noe som minner om blomster en gang. og som du sier, det er virkelig seint.

  Håper det hvite forsvinner i løpet av uka, og at våren kommer til trøndelag :)

  SvarSlett
 4. Så artig at datteren din har samme interesse som deg. Det er gull verdt:) Jeg har tre stykker hjemme som stadig låner kamera og som vil lære mer. Jenta i midten på 7 år har begynt å spørre om å bli fotografert og- og da er mor fornøyd!:)

  Har bladd meg bakover i bloggen din- masse flotte bilder! Gleder meg til å se flere:)

  SvarSlett
 5. Hestehoven pleier jo å dukke opp i januar her på vår side av byen iallefall. Men det er kanskje dette som er, eller var normalt før, lange kalde vintre.
  Koselig vårbilde av gåsunger!

  SvarSlett
 6. Så utrolig masse flotte bilder du har her på bloggen din:) Her i huset har også størstejenta en stor interesse for foto, og det er spennende å se hva hun tar bilder av, for det meste ting jeg selv ikke har tenkt på som motiv. Nå fremover byr i allefall naturen på enda flere motiver, det blir gøy:)

  SvarSlett
 7. Å ja, dette ER vår :-)

  Sol i dag også, selv om det er litt kaldt her i dalstrøka innafor... Hadde en vandring rundt Nidarosdomen i går jeg faktisk, men om det ble noe resultat vites ikke. Litt morsomt å for hørte de hadde orgeløvelse der inne og en lyd så tøff.

  SvarSlett
 8. Vilken fin blogg du har! Du tar jättefina bilder :)

  SvarSlett
 9. Flott bilde som minner om vår. Her er den langt unna. 15 minus her om natta. Litt bedre nå da. Men jeg håper nå snøen ligger til påske, så det blir skigåing.

  SvarSlett
 10. Vakkert bilde av gåsungene (vi kaller dette for puselabber). Deilig å se våren spretter frem på både bloggene rundt om og utenfor stuevindu :)

  ha en fin helg.

  klem

  SvarSlett
 11. Tusen takk for alle fine kommentarer!!

  Kathrine: Ja, nå har jeg faktisk kikka på bildene mine fra årene før. Der har det variert fra tidlig februar til sein februar.. Så dette er seint altså..

  Charlotte: Aldri hørt ordet puselabber om de før, artig :)

  SvarSlett