1. oktober 2011

Ida og Sara

Vi har lenge lovet ungene at det skulle bli en tur innom dyrebutikken når vi kom  hjem fra Thailand i sommer. Vi skulle høre hva slags dyr som evt egnet seg bra for oss. Hjem kom vi med to små jenter. De er veldig søte, kosete og ganske nyskjerrige. Emilie og Sebastian ga dem hvert sitt navn; Ida og Sara!

Hadde aldri trodd jeg skulle ha rotter i hus noen gang :)
8 kommentarer:

 1. Skjønner godt hva du mener! Men mine tantebarn fikk rotte for mange år siden, og den passet jeg med jevne mellomrom da de var på ferieturer. En kjempekoselig rotte som gjerne lå i jakkelomma mi! Ble så glad i den atte! Bare pass på så den ikke biter over ledninger i huset.....
  Lykke til med dem!
  Og takk for koselig kommentar hos meg!

  SvarSlett
 2. Tanken på ei rotte i huset er vel ikke noe foreldre jubler for, men de er faktisk ganske så søte. Masse personlighet og gir veldig mye tilbake. Og det er utrolig hvor kosete de kan bli. Kos dere max med rottene

  SvarSlett
 3. Nydelige små jenter! :) :) Gleder meg til å treffe dem neste gang!!

  SvarSlett
 4. Søte da. ;) Rotter kommer vel ikke jeg til å ha som kjæledyr noen gang, men dem ser nå søte ut og de er sikkert fine kjæledyr. :)

  SvarSlett
 5. Så jo ikke ut som rotter slik jeg hadde forestilt meg. Synes de så riktig så søte ut :)

  SvarSlett
 6. Önska att jag hade en råtta igen, dom är så extrmt gosiga :(

  SvarSlett
 7. Åh så nydelig! :D Jeg hadde to rotter på mine yngre dager, mamma var livredd og jeg elsket dem <3 Skikkelig kosete og søte skapninger, håper mine barn også ønsker seg rotter en dag ;)

  SvarSlett